Denna sommar behöver mina Prästinneelever öva sig i att hålla i de större ceremonierna.

Därför erbjuder vi nu er att få en löftesceremoni, invigningsceremoni eller namngivning gratis mot att ni ställer upp på att det är elever som håller i allt och att de därför kanske behöver träffa er/kontakta er lite mer än vanligt i beredningsfasen. Hela tiden finns jag som stöd för eleverna i deras framtagande av ceremonin och jag kommer att vara med på ceremonidagen.

Lägg märke till att om du t ex önskar en löftesceremoni som kan liknas vid en vigsel så har vi inte befogenheter att ge det laga kraft utan allt sådant får du själv ordna. Vi håller bara ceremoni.

Så om du bor i Skåne och önskar någon av ovanstående ceremonier på en av följande datum, 1 juni, 25 juli eller 24 augusti, så hör av dig till haxanshus@gmail.com
Berätta vem du/ni är, vilken typ av ceremoni du/ni önskar, vilket datum och info om hur eleverna kontaktar er bäst.

Har du frågor mejlar du till haxanshus@gmail.com

Först till kvarn gäller. 🙂

Allt gott!
Linda på Häxans hus”

Kram Linda

Vill du hjäpa till?

Jag söker övningsklienter till mina prästinneelever under hela detta året. Din insats är att du efter ert möte gör en utvärdering som du sänder till mig(via mejl), i övrigt är det helt gratis.Mina elever jobbar på olika sätt så exakt vad som kommer att ske beror på vem du får möta. Men allting startar med ett samtal där du berättar för eleven vad du behöver hjälp med. Det kan röra alla livets skeende.Intresserad?Hör av dig via mejl till haxanshus@gmail.com och berätta hur eleven bäst kan nå dig för att avtala tid.
Ha en strålande dag!// Linda

Loppis i Höör den 12-13/1


När jag varit ledig under jul och nyår så har jag rensat ut lite.
Jag hittade mycket fint som aldrig används och som jag tänker gör sig bättre hos någon annan. Ceremonikläder, utklädningskläder och vanliga häxkläder 😀

Detta och mycket annat (bland annat gåvor till tempelinsamlingen) tar jag med till min systers Loppis på navet i Höör den 12-13/1 öppet kl 10.00 – 15.00 båda dagarna.

Hoppas vi ses!

Linda på Häxans hus