För utställare

Information för dig som vill ställa ut.

Precis som 2022 tänker vi skapa vi en fantastiskt magisk Sommarmarknad 19/8-20/8 2023.

Alla med hjärtat på rätt ställe är välkomna men det får gärna finnas en spirituell, magisk, häxig, shamansk eller liknande känsla i det du gör. Respekten för varandras utövande är väldigt viktig. Vi kommer vi sträva efter att få en bra mix och bredd. Vi vill gärna ha med dig som skapar och säljer egentillverkat samt ger möjlighet för upplevelse som tex sittningar, healing osv till våra besökare.

Det finns max 40 utställarplatser. Platserna är 3X3 meter, utomhus, utan el och förslagsvis sätter du upp ett tält/paviljong där du kan möta dina kunder/klienter på det sätt som passar men du bestämmer själv hur detta ska se ut. Platsen kostar 1000:- för båda dagarna.

När du anmäler ditt intresse att vara med så vill vi veta vad du gör/säljer. Du får gärna dela tält med någon vän men då vill vi att du skriver om detta också så att vi vet vad ni båda erbjuder. Vi tar oss rätten, för allas trevnad, att tacka nej om det blir för många som erbjuder exakt det samma eller om vi känner att det inte alls passar in. Så får vi en fin fördelning på marknadsplatsen och en trevligare upplevelse för alla.

Utställarna kommer att få möjlighet att sätta upp sina tält från fredag morgon och kl 10 på lördagen ska alla bilar vara borta från området. När du fått din plats kommer du att få möjlighet att boka din tid för detta eftersom vägen in är för trång för att alla ska kunna komma samtidigt.

Frågor ställs via mejl till haxanshus@gmail.com

Datum: lördag 19/8 kl 11-19 och söndag 20/8 11- 16

Plats: På ängarna kring Häxans hus

Henset 7372, 242 91 Hörby

Mer information om hur allt fungerar får du i ditt välkomstbrev när du blivit tilldelad en plats. Alla får svar senast två veckor efter anmälan.

Du anmäler ditt intresse härunder. Se till att du fyller i allt noggrant eftersom det du skriver att du gör och den hemsida mm du anger är det som syns i eventet sedan.