Upplevelser och tjänster

Obs! Jag ta endast klienter och elever som är myndiga. Dvs du måste ha fyllt 18 år.

Distanshelandeceremoni

Vid en stor flammande eld, med min trumma i handen och med hjälp av starka kraftsånger kanaliserar jag de helande krafterna från Modern till dig. Det hela tar 1 timme och allt du gör är att du finner en lugn plats och ligger ned och tar emot. Om du har speciella behov så berättar du det innan så att jag kan inrikta mig speciellt på dessa.

Pris: 550:-

Ceremoni för ditt speciella behov

Konsultation via mejl, telefon eller så träffas vi. Efter detta bygger jag med hjälp av mina vägledare upp en ceremoni som passar för dina behov. Därefter utföres ceremonin på lämplig plats för oss båda. I undantagsfall kan jag göra ceremonin på distans men bäst är om vi möts.

Pris: från 1000:- Hör av dig för mer exakt pris.

De större ceremonierna

Namngivning, löftesceremoni/handfästning, begravningsceremoni osv.

Hör av dig med dina önskningar så får du ett prisförslag.

Helande med trumman 

Tillsammans med mina andehjälpare och trumman sänds sköna vibrationer till din kropp. När vibrationerna når kroppen kan energiflöde som stannat upp sättas igång och du kan må bättre. Det hela sker hos mig i Häxans Hus och det tar ca 45-60 minuter/session. Beroende på dina behov kan det krävas olika många sessioner att komma tillrätta med dina problem.

Pris 850:-

Häxkonsultation i Häxans Hus i Henset

Jag samtalar med anhörigas andar, större andar, Fylgior, Alvfolk, Tomtar och Troll i mina konsultationer. Vi svarar på dina frågor och funderingar, tittar på var du befinner dig och hjälper dig att hitta lösningar och att se en bra helhet. Jag läser dina energier och ser dina tidigare liv och detta kan också hjälpa till under konsultationen. Under sessionen finns den helande gröna alvkraften med som stöd.

Pris 650:-/ 45 minuter

Häxkonsultation i Häxans Hus i Henset med spådom i teblad.

Som ovanstående men vi startar sessionen med en kopp te och jag spår i tebladen.

Pris 850:-/ 60 minuter

Husesyn

Har du småfolksproblem, saker som försvinner eller andra konstigheter som sker i ditt hem så kan jag ta en titt på detta och försöka tala dem till rätta och berätta för dig vad det är som försiggår. Hitta en väg mellan Dig och dina inneboende.

Pris: från 1500:- Hör av dig för mer exakt pris.

Husrensning

Mår du och ditt hus dåligt? Har ni andar eller energier som är oroliga? Behöver ni en utrensning och en omstart. Jag kommer och tittar och ger det renande och helande som behövs för ditt hus.

Pris: från 1500:- Hör av dig för mer exakt pris.

Trumresa

Jag håller trumresor för grupper på upp till max 12 deltagare. Min erfarenhet säger mig att grupper på denna storleken brukar vara mest lyckade.

Under resan kan man få svar på frågor, möta sitt kraftdjur och mycket mer. Tillsammans kan vi välja resans syfte eller så föreslår jag den resa som jag efter kontakt med mina hjälpare anser bäst för gruppen.

En sådan resa med förprat, efterprat och med genomgång av upplevelser och hjälp med eventuell tolkning i cirkel brukar ta 1 – 2 timmar beroende på hur många deltagare det är.

Pris: 1250:- för grupp om upp till 6 deltagare. För större grupp kontakta mig för pris

Trumresa för en person

Trumresan är oftast bäst i grupp men om man vill jobba djupare, personligare och kanske t ex gå in i sin livsväv och fixa till saker så är den här formen av resa jättebra. Vi samtalar om vad det är som du vill se på/ rätta till och hittar en form för resan. Sedan reser du på det vi kommit fram till och till sist så samtalar vi om det upplevda.

Pris: 650:- / tillfälle

Föreläsningar

Jag föreläser gärna om de olika aspekterna av mitt häxeri. Tillsammans så hittar vi en lämplig infallsvinkel.

Hör av dig för kostnadsförslag.

Om jag ska åka utanför Hörby kommun så tar jag 35:-/mil i körersättning.

Amuletter

En amulett, så som jag använder den, är ren magi. Att bära den innebär att man tar del av den magi som amuletten är skapad för.

För att tillverka amuletten behöver jag veta vilket syfte du har med den. Vad behöver Du ändra på i ditt liv? I vilken riktining behövs det en extra knuff? När vi är överens om vad du behöver hjälp med så sammanställer jag amuletten med sitt innehåll och gör en ceremoni över den där jag inviger den och fyller den med den magi som behövs.

Jag tillverkar amuletterna så att deras yttre är neutralt och de är ganska små så att Du utan förhinder ska kunna bära din amulett med dig utan att den syns om du inte vill. Den kommer i en rem för den som vill bära den om halsen.

Kostnad 680:- inkl moms och porto(inom Sverige)

Beställ via mejl till haxanshus@gmail.com

För avbokning av tjänst/aktivitet gäller:

Aktivitet för en person avbokning senast 24 timmar innan annars skickas faktura ut på hela beloppet.

Aktivitet för grupp avbokning senast 48 timmar innan annars skickas faktura ut på hela beloppet.

Plats på kurs, trumresa eller annan gruppaktivitet organiserad av Häxans hus. Här gäller det som står i varje evenemang.