Häxkurser

Observera att kursen har ändrat form. Detta pga att jag vill göra den tillgänglig även för dem som inte bor så nära att de kan komma hit varannan vecka.

Är du nyfiken på häxans väg?

Nu har du möjlighet att vandra den under ett år och en dag tillsammans med Linda på Häxans hus.

Detta är en nybörjarkurs i häxeri helt utan krav på förkunskaper där vi börjar från grunden och arbetar oss uppåt. Vi går ett år och en dag tillsammans för att få följa alla växlingarna.

Vi diskuterar och jobbar med magi, elementen, häxans redskap, sejd, vibrationer, betydelsen av månens och årets växlingar, elementarer, väsen, andar och andra hjälpare osv.

Allt för att hitta vem vi själv är i förhållande till allt detta och därigenom kanske kunna skapa ett liv som är mer i samklang med den vi är på riktigt.

Vi träffas 5 helger, fredag kl. 15.00 – söndag kl. 15.00 utströdda över året och däremellan jobbar vi på distans via hemlig grupp på Facebook.

Vi drar igång cirkeln på distans den 19/12 2019 och vi möts följande helger under 2020:

24-26/1

27-29/3

26-28/6

25-27/9

18-20/12

Alla möten utgår från en plats ca 25 minuter från Häxans hus med närhet till naturen, övernattningsmöjlighet, tillgång till kök osv. som vi hyr (samma ställe alla gångerna) mer info om detta efter anmälan.

Kursledare är Linda Brækhus, häxa och synsk sedan flera liv, upplärd av andarna och skogens väsen. Erfaren lärare och pedagog.

Medhjälpare under helgerna är Åsa Moberg.

Frågor? Skriv till haxanshus@gmail.com

Max 15 platser och vi drar igång vid 8 deltagare.

Platserna fylls på efterhand fram till start eller tills de alla är uppbokade.

Ansökan: Skriv ett mejl till haxanshus@gmail.com och berätta om vem du är, var du befinner dig på din andliga väg och varför du vill gå kursen. Vad ska du använda kunskapen till? Har du förkunskaper så skriv gärna lite om dessa också. Lämplig längd på ansökan är ca en A4 sida, Inom 2 veckor kommer du att få svar om du är antagen i gruppen.

Kostnad 16 500: – inkl. moms

Information om betalningsvägar och villkor erhålles

efter det att din ansökan har gåtts igenom och du beviljats din plats.