Häxkurser

Nybörjarkurs i Häxeri – Häxans väg

Är du nyfiken på häxans väg?

Nu har du möjlighet att vandra den under ett år och en dag tillsammans med Linda på Häxans hus.Detta är en nybörjarkurs i häxeri helt utan krav på förkunskaper där vi börjar från grunden och arbetar oss uppåt. Vi går ett år och en dag tillsammans för att få följa alla växlingarna.Vi diskuterar och jobbar med magi, elementen, häxans redskap, sejd, vibrationer, betydelsen av månens och årets växlingar, elementarer, väsen, andar och andra hjälpare osv.
Allt för att hitta vem vi själv är i förhållande till allt detta och därigenom kanske kunna skapa ett liv som är mer i samklang med den vi är på riktigt.

Vi träffas 5 helger, fredag kl. 15.00 – söndag kl. 15.00 utströdda över året och däremellan jobbar vi på distans via hemlig grupp på Facebook.Vi drar igång cirkeln på distans den 17/12 2021 och vi möts följande helger under 2022:
21-23/1
25-27/3
17-19/6
16-18/9
16-18/12

Alla möten utgår från en plats ca 25 minuter från Häxans hus med närhet till naturen, övernattningsmöjlighet, tillgång till kök osv. som vi hyr (samma ställe alla gångerna) mer info om detta efter anmälan.

Kursledare är Linda Brækhus, häxa och synsk sedan flera liv, upplärd av andarna och skogens väsen. Erfaren lärare och pedagog.
Medhjälpare under helgerna är Åsa Moberg.

Frågor? Skriv till haxanshus@gmail.com

Pga restriktioner finns det Max 6 platser men detta kan ändras om restriktioner lyfts.

Platserna fylls på efterhand fram till start eller tills de alla är uppbokade.
Sista ansökningsdag 17/11.

Ansökan: Skriv ett mejl till haxanshus@gmail.com och berätta om vem du är, var du befinner dig på din andliga väg och varför du vill gå kursen. Vad ska du använda kunskapen till? Har du förkunskaper så skriv gärna lite om dessa också. Lämplig längd på ansökan är ca en A4 sida, Inom 2 veckor kommer du att få svar om du är antagen i gruppen.


Kostnad 17 000: – inkl. moms som betalas i två delar. Bokningsavgift 2000: – och resterande senast den 17/11.

Vid behov av avbetalning använder vi Klarna.

Information om betalningsvägar och villkor erhålles via mejl efter det att din ansökan har gåtts igenom och du beviljats din plats.

Kurs i Häxeri och självkännedom – 2:a året i Häxans hus

I denna kursen går vi djupare. Gräver i hörnor som vi inte tidigare velat närma oss. Går in i skuggorna och hittar styrkor som vi bara anat. Syftet är att ännu djupare förstå oss själv. Det gäller att vara beredd på förändringar under detta år.
Planen för kursen är precis som alltid satt, men föränderlig. Cirkelns speciella form är alltid med och påverkar. Likaså vad som sker runtom oss så om det behövs så kommer jag lägga till och dra ifrån under resan.Vi ska bland annat jobba med följande:
*öva mer på att göra ceremonier och magiskt förfarande.
*söka djupare i vår livmoder och vårt blodsarv
*titta djupare på kvinnans tre åldrar
*hitta gamla gömda och glömda kunskaper genom att titta bakåt i vår historia, både på våra blodsband och på våra spirituella band.
*jobba med Moder Jord den stora Gudinnan
*tillverka rökelse, amuletter och annat för magisk hjälp
*hitta medicinen i naturen genom att lyssna med alla sinnen
*hitta och förstå tecken i livet Vi träffas 5 helger, fredag kl. 15.00 – söndag kl. 15.00 utströdda över året och däremellan jobbar vi på distans via hemlig grupp på Facebook.
Vi drar igång cirkeln på distans den 26/1 2022 och vi möts följande helger under 2022 och 2023:
2022
25/2 – 27/2
27/5 – 29/5
26/8 – 28/8
18/11 – 20/11
2023
27/1 – 29/1
Alla möten utgår från en plats ca 25 minuter från Häxans hus med närhet till naturen, övernattningsmöjlighet, tillgång till kök osv. som vi hyr, mer info om detta efter anmälan. Kursledare är Linda Brækhus, häxa och synsk sedan flera liv, upplärd av andarna och skogens väsen. Erfaren lärare och pedagog.
Medhjälpare under helgerna är Åsa Moberg.Kursen vänder sig till den som gått år ett (Nybörjarkurs i häxeri) tidigare hos mig.
Är du osäker på om du gått dessa så hör av dig. 😊
Det finns 12 platser och vi startar vid 4 anmälda.Kostnad 17 000: – inkl. moms som betalas i två delar. Bokningsavgift 2000: – och resterande senast den 26/12 2021. Vid behov av avbetalning använder jag Klarna.
Anmäl ditt intresse via mejl till haxanshus@gmail.com

Prästinneträning 3:e året i Häxans hus

Prästinnan för mig är en själavårdare. En som tar alla sina kunskaper och omvandlar dem till medicin för andra. Som håller i livets skiftningar, i mörker såväl som i ljus.
Jag är själv sedan många år Prästinna för Astarte men kursen handlar inte om att skapa Astarteprästinnor utan att hjälpa dig att hitta den som du ska göra tjänst för den som vill ge dig sin styrka. Den Gudinna eller Gud, de aspekter, som är rätt för att dina styrkor ska kunna användas på bästa sätt.

Vi jobbar oss genom ett helt år och lite till med 10 fysiska möten, på söndagar 10-16, var vi är varje gång kan variera och det meddelas efterhand var vi ska vara. Mellan våra fysiska möten pågår utbildningen online i en grupp på Facebook. Du kommer att behöva jobba mycket med möten med människor på olika sätt, klientmöten, ceremonier, cirklar osv. Så du måste vara beredd på att lägga tid på detta mellan de fysiska mötena. Du måste också hitta vägar att hitta ut till dem som behöver din hjälp.

Vi fokuserar en hel del i ceremonierande där vi ska hitta vårt personliga sätt att göra ceremonier, både stora och små. Vilka delar av livet är dina styrkor? Stort fokus kommer också att vara på omhändertagande, lyssnande och rådgivning. Kontakten med Moder Jord är också viktig i denna grupp. Hon är den stora Modern och oavsett vilka andra Gudomligheter vi jobbar med så är vi alla hennes barn och Prästinnor.
Under kursåret får du ibland vara beredd att vara ”klient” för dina cirkelsystrar på olika sätt.
Kursen är för dig som känner dig redo att låta hela dig själv stå vid sidan och helt fokusera på rollen som själasörjare när du är i den. Alla din ilska och frustrationer, dina personliga preferenser osv måste hållas utanför ditt arbete.

Kursen vänder sig till den som gått år ett (Nybörjarkurs i häxeri) och år två (kurs i häxeri och självkännedom) tidigare hos mig.
Är du osäker på om du gått dessa så hör av dig. 😊

Det finns 8 platser.

Kursens pris 10 500: – som betalas uppdelat på bokningsavgift 1500: – och resterande som ska betalas senast den 15/9. Avbetalning kan ordnas men då tillkommer 1000: – på priset pga. mina kostnader för detta.
Anmäl ditt intresse via mejl till haxanshus@gmail.com

Kursen startar online
1/10 2020
Fysiska möten
2020
18/10
29/11
2021
17/1
8/2
11/4
23/5
4/7
15/8
26/9
7/11 Avslut