Sommarmarknad hos Häxans hus

Den 25/7 kl 11-17 bjuder vi in till marknadsdag med handplockade utställare och upplevelser. Klockan 17 håller vi en avslutande trumning som alla, både utställare och gäster, är välkomna att delta i med trummor, röster eller bara med glädje.

Självklart är både inträde på området och parkering gratis!

Butiken – Häxans hus är öppen och det kommer finnas möjlighet att köpa enkel mat/fika på plats.

Utställare under dagen (fylls på efterhand):


Örtdevan: Säljer örtprodukter och sin bok. Elisabeth föreläser också kl 12.30(se i programmet för info) https://www.facebook.com/ortdevan

Icelandic leatherworks: Säljer egenproducerade läderprodukter Instagram:@icelandic_leatherworks

Skogsljus: Jag heter Åsa och du hittar mig på Fb-skogsljus och intagram-skogsljusdesign. Jag kommer att visa upp mitt hantverk. Micromakrame smycken med olika halvädelstenar, troll i ull med personligheter, drömfångare och mantlar i ull, gör även beställningar på mantlar mm med dina mått och önskad färg. Under dagen håller jag en avslappning meditation(kl. 11.30 se info i programmet) och i mitt tält kommer det finnas tider för att prova på yuen metoden.

Vintermåne: Jag erbjuder healing med hjälp av trummans kraft, en stund av ro och harmoni för själ och sinne.

Viatrix Art: Viatrix, och är professionell illustratör och hobbykonstnär från Lund. Jag arbetar främst digitalt med en traditionell touch i programmet Procreate, och är där självlärd. Jag kommer att sälja posters samt smycken och annat i polymerlera. Instagram: @viatrixart

Sinnenas keramik: Väsen och andra ljuvligheter i keramik https://www.facebook.com/sinnenaskeramik/

Enerchikällan: Bowenbehandling(massage), Yuen Metoden och Bioresonansfrekvensterapi. Carina föreläser om Bioresonansfrekvensterap kl 14.30(se i programmet för mer info) https://www.facebook.com/enerChikallan

Monicans keramik: Väktare i keramik Instagram: @monicans_keramik

Häxkitteln: Bryggeri från Sösdala https://www.facebook.com/haxkitteln

Carina Olsson och Eva Nilsson:Ett naturligt smakprov på vitaminer och mineraler för ett gott immunförsvar, mer energi och god sömn. Föreläser kl 15.30(se i programmet för mer info)

Ann-Margret Ahlkvist: Spådom med kort

Magnolia Life Center i Lomma: Magiska Systrar brinner för att inspirera till andligt växande, magi och glädje för att följa sitt hjärtas sanna väg. Beroende på event, behandling, session mm använder vi oss av bl a: Trumma, rening, laddat vatten med budskap, healingmeditation, tolkning av orakelkort, mätning av inre balans, stöd/vägledning, fridans, Qigong, energibilder, Dr Bachs Blomsteressens, healing, Kraniosakral Osteopatisk behandling. 

Vi finns på Magnolia Life Center i Lomma och även frilansande. 

Kl. 13.30-14.15 är ni välkomna att delta i vårt event med Qigong, Fri i rörelse och meditation. Bokning vid vårt bord. (se i programmet för mer info)

Lotta Hedström: ”Kan Andlighet öht ha något med Politik att göra? Och vad sjutton är EKOFEMINISM? Både du som tror på behovet av ett Besjälat Beslutsfattande och du som tror att Demokrati är ett påhitt kan ha utbyte av att diskutera med Lotta Hedström, läsa hennes annorlunda bok UNDERFÖRSTÅTT och kanske ifrågasätta några av dina invanda uppfattningar. En bok utöver det vanliga” Lotta föreläser också kl 11.30(se i programmet för info)

Charlotte Lilja Engman: Säljer egentillverkade smycken av kristaller, halvädelsten o några helädelsten, handgjorda rökelsehållare, betongfigurer, min egen bivaxsalva med olika dofter ex honung, gran, clementin, lavendel. Säljer även ekologisk torkad ramslökskrydda och mina egentillverkade drömfångare.  Lägger tarot och ger Reiki. Liljans juveler samt Liljans häxbod på Facebook

Laurika Bretherton: Offers oracle card readings, sells her books, and healing art from nature. https://www.facebook.com/laurika.bretherton/  Laurika föreläser också kl 13.30 (se i programmet för info)

Sabine Gartner: Sabine Gartner pratar om djurkommunikation. Kurser i djurkommunikation och kanalisering. Jag säljer min bok Djurens Budskap. Sabine föreläser också kl 14.30 (se i programmet för info)

Braceletsbyomnom: Bokstavsarmband med olika ord (går att specialbeställa) med pärlor i plast, aventurin, rosenkvarts, sodalit, hematit, opalite, tigeröga, lavasten, amazonit och två olika färger på jaspis. Jag gör även kungalänk och drottninglänkar som armband. Har med mina verktyg och material så jag kan göra specialbeställningar, men går även att föreställa via min Instagram: @braceletsbyomnom

Rose-Marie Rosdahl från RoSans Balans: Säljer boken ”Texter från Anubis”. Anubis är en av Egyptens gudar. I början av 2020 kom han och berättade att det var hög tid att föra hans budskap och kunskap vidare. Det är nu tiden är mogen, det är nu den nya tiden är här. I boken hittar du de arton första samtalen med honom. Oavsett var du befinner dig i livet så hittar du något i boken, oftast behöver du läsa om den för att upptäcka de olika nivåerna av kunskap. Anubis kommer regelbundet med texter till mig så det kommer en fortsättning också. www.rosansbalans.se

Föreläsningar och andra upplevelser (På två olika platser på området)

11.30 – 12.15 SKOGSLJUS
Avslappningsmeditation med trumma.
Känner du dig stressad? uppe i varv?, har inte någon energi? eller känner du för att vara en stund i trummans ljud och låta energierna går ditt de ska.
I denna meditation får du en stund för dig själv, avslappning och hämta ny energi att bara vara. Vi skapar ett rum för att bara vara och finna ett lugn.
Denna dag 100 kr/Pers och bokas vid mitt bord.
Vänligen Åsa/Skogsljus.

11.30 – 12.15 Lotta Hedström: ”Varför ska andliga människor bry sig om politik?”
Lotta Hedström samtalar om Besjälat Beslutsfattande utifrån sin nyutkomna bok.
Gratis!

12.30 – 13.15 ÖRTDEVAN
Välkommen på föreläsning i Naturens apotek på Häxans marknad 25 juli. Örtdevan Elisabeth Gustafsson föreläser om örtmedicin, hur du bäst bereder och förvarar örter samt om några av våra vanligaste läkeörter. Det bjuds på infusion och tinktur. Föreläsningen kostar 100 kronor och betalas kontant på plats (ej swish). Anmälan till elisabeth@ortdevan.se innan marknadsdagen.

12.30 – 13.15 Kristina Gidner och Mia Maria Almroth: Följ med på en resa till våra inre mytiska landskap. Vi reser tillsammans med trummans kraft och med berättelsen om La loba 🐺 som inspiration på färden i mötet med vårt inre Vilda och Visa. Bokning sker innan på plats, via swish eller via email, kgidner@hotmail.com eller miamar07@yahoo.com. Vi kommer att vara i det fina templet. Kostnad 100 kr.

13.30 – 14.15 Magnolia life center i Lomma: En kombination av Fri i rörelse, qigong och guidad meditation med Agneta, Jenny och Malin. Boka din plats vid Magnolia Life centers bord.

13.30 – 14. 15 Laurika Bretherton: Talk on The Five Reiki Principles. Discover how you can use these five simple and easy affirmations to kick start your healing journey. For me they have become the key to living a happy life and serve as medicine for my soul. Book a seat at my stand: Laurika Bretherton, or message me on Facebook. https://www.facebook.com/laurika.bretherton/  

14.30 – 15.15 ENERCHIKÄLLAN Föreläsning om Bioresonansfrekvensterapi och du bokar plats vid Enerchikällans bord

14.30 – 15.15 Sabine Gartner: Min föreläsning handlar om mina möten med vilda och tama djur och våra samtal. 100 kronor eller valfritt som kommer att skickas till ett barnhem i Kenya. Du bokar plats vid Sabines bord.

15.30 – 16.15 Carina Olsson Hälsoinspiratör & Eva Nilsson Hälsoinspiratör
Ge din kropp möjlighet att bli ditt bästa jag. Och få mer energi. Bättre sömn och återhämtning. Bättre immunförsvar. Fungerande mage o tarm. Mer energi och god sömn. Boka din plats vid Carina och Evas bord

17.00 Avslutande trumning för alla som är sugna. (även röster och andra instrument är välkomna).